19 Ağustos 2011

Kadınlarda "Aşk öldüren" on alışkanlık

Kadınlarda "Aşk öldüren" on alışkanlık

Erkekler kadına özgü mantığın varlığını kabul ederler. Onlar, kaprislere, o günkü ruh hali, aşk, alışveriş ve konuşkanlıkları ile ilgili fikir sahibidirler...
Ирина Шейк без макияжа шокировала посетителей кафе

1. Cinsel şantaj. Bu kadınların eşleri için geçerli en yaygın ceza birimidir.
2. Konuşkanlık. Soru: "Günün nasıldı?" Aslında nasıl geçtiğinin bir önemi yoktur.
3. Nabız kaybı olduğunda, alışveriş. Eğer alışveriş yapması ve güzel giysiler ihtiyaçtan değil düşük nabzını düzeltmek için alış veriş gerektiği bilinir.
4. Aşırı duygusallık; kaç kez gözyaşlarına sanki dünya battı ve bir patlama da her şey yok oldu gibi, kendini çok mutsuz hisseder.
5. Kişisel alan işgali. Bu konuda, kadınların birbirinden gerçekten fark yoktur. En beklenmedik anlarda kişişel alan ihlali ortaya atılır.
6. Sorular "Beni seviyor musun?". "İşkence" hoşnutsuzluk
7. Patolojik kararsızlık. Aslında, kararsızlık aramak için bile zordur. Olgu kararsızlıktan daha başka bir şeydir.
8. Her zaman kıskanç: Kıskançlıkla birlikte olduğu partnerlerinin hayatını özellikle zehir edebiliyoruz.
9. Kadın eleştirisi. Hep iltifat bekler. "Sizinle seks yapıyorum bir iltifat yapmak bu kadar zor mu?" bu bir baskılama yöntemidir.
10. Hayali erdemleri. Tartışma sırasında çok fazla kızlar erkekler için, argümanlar kullanılır "Sen canavar ve ben Melek" der.

Ama, en akılsız (hasta) adamların dahi bazen tahammül edemeyeceği şeyler vardır. Ilişkileri yok yere bitiriverirler ansızın ve ayrılması için önemli bir neden de olmayabilir.!
Bu durum gerçekten kadına özgü davranıştır. Ama, her zaman kendileri haklıdırlar.!
Ирина Шейк без макияжа шокировала посетителей кафе. 9915.jpeg
En iyi, 10 kadın alışkanlıkları ile tanışın.
10. Hayali erdemleri. Tartışma sırasında, çok fazla kızlar, erkekler için "Sen canavar ve ben melek" argümanları kullanılır. Aynı zamanda kendilerini, bir soruya yanıt olarak, gerçeği dolandırırlar asla itiraf etmezler. Sadece eski listesini azaltmıştır.

Işlerin gerçek durumunu erkeğin gözlemleri ortaya çıkaracaktır.
Bir kızın en kötü düşman karşısında risk altında ise; Kendisi ondan daha değerli değil iyisine layık, aslında gerçekte olduklarından daha iyi görünmeye çalışan bu güzel kadınlardır..
Kimse onun sicili pek bilmez. Sizi çok sevseler de sizede yasaklarlar. Çok konuşkan olamlarına rağmen kendi özel sırları dışarı verilmez. Ancak, daha sonra normal bir hayat için, her şeye bu kadar tepki ve yalan dan sonra bir erkek bulmak zorundadılar. Tek başına hayatı sürdürmesi zor olduğunu bilir.

9. Kadın eleştirisi. Hep iltifat bekler."Sizinle bir seks yapıyorum bir iltifat yapmak bu kadar zor mu?" der ve- Şaşırmış kalmış olursunuz. Neden çıktı dersenizde; Bu bir baskılama yöntemidir.

Десять женских привычек, убивающих любовь . 9925.jpeg
Eğer, gerçekten iyi bakmak gerek, bir kızla karşılaşıyorsanız, tadı öven, kendinizi ekstra puan kazanacaksınız gibi gösterir.. Aniden göreceksiniz - ah, korku! - Sağ ayakkabıya bayan en iyi örtbas etmek için, çanta rengi uymuyor deyip; Kesinlikle dayanılmaz ise - arkadaşlarınızla daha sonra görüşmek üzere deyip kaçacaktır.. Başka kadınların varlığında yaşanabilecek arızalardır.

8. Her zaman kıskanç. Sadece erkekler bazen Othello dönüşmesi - kadınlar da kıskançlıkla birlikte olduğu partnerlerinin hayatını
özellikle zehir edebiliyoruz. Çünkü; temelsiz bir kıskançlıktır bu. Çoğu zaman, hatta başka biri kadının isim konuşmada geçse bile yeter. Kadınların düşmanı kadındır, dense yerindedir ve hep kafasında bir kadın parayonak halinde vardır.. Duyguları bir fırtınaya neden olabilir. .

Eğer bir kadınla yan yana oturuyor da, onu yakaladı; asla, sakin olmalı ve paranoya olan kadını şımartmak için.. Adamların bir silah stigma varsa sıkmadığı kalır. Evet, - bir düşünün, burada bir ilişkinin olup olmadığını anlaması gerekmez. Aksi takdirde sürekli kıskançlık, günlük işkenceye dönüştüğünde katlanmak zorunda olunacaktır.

7. Patolojik kararsızlık. Aslında, kararsızlık aramak için bile zordur. Böyle kadınlar adam onlardan toz üfleme, yakın tutulur ve o ikinci yarısında ne kadar şanslı olduğunu söyleyerek tutulması gerekir. Herhangi bir durumda herhangi bir destek söz, duygusal bir "koltuk değneği" ona eşlik edin. Hayır, insan tabii ki, yardım etmek ister ancak, çoğu kırık tırnak kadın kendini, maksimum anlayış yeteneğine sahip olduğuna inanır - bir manikürcü yardımıyla.

6. Sorular "Beni seviyor musun?". Bu bir "İşkence" ve hoşnutsuzluktur. Tarih boyunca hep söylene gelmiş olan gibi görünüyor. Biz bize kızlar da, size onların gelecekteki bağlamak istediği, kiminle bir ilişki kurup kurmadığını bilmek ve her defasında "beni seviyormusun?" diyerek sizin etrafınıza çelikten bir halat örmeye çalışıyor. Bu anlaşılmalıdır. Ama erkek gibi çok gerçek konuları düşünüyorsunuz. O seviyorsa, o zaman kendimi çok ama değilse, o zaman hem zor bir pozisyonda kendinizi buluyorsunuz, hem ne yapacağınızı bilemiyorsun..

5. Kişisel alan işgali. K
adınlar söz konusu olduğunda, onların birbirinden gerçekten farkı yoktur.. En kolay yol çok yakınıma girdin veya sıktınız der. Yaklaşma yanıma! Her şeye rağmen, sürekli muzdarip olurlar.. Memnun edilmeleri oldukça zordur. Başka bir kadın onlar için katlanılması imkansız bir şey dir. Cep telfonunuza gelen bir mesajı okuyorken; "kimden" "Arkadaşlarımla futbol üzerine?" der, "Hmm ..." Daha sonra ceplerini ve eşyalarını aramaya başlar - ama onun telefona gelen SMS okur. Ancak, Genç bir adamın yerine kendisini koymaz - Gerçekten böyle bir girişim asla olmaz.!Kendi kişisel alanı en öneme sahiptir.

4. Aşırı duygusallık. Burnunu çekerek, elbise altında duruşu melodram, kötü saç kesimi gibi - kaç kez gözyaşlarına sanki dünya battı ve bir patlama da her şey yok oldu gibi, kendini çok mutsuz hisseder. Kendi içlerinde gözyaşı utanılacak bir şey. Erkeklerden sürekli talepkar, sempati beklemek çok daha kötü var. Onun için, bu sorunların bir değeri yoktur.. Ve bu gibi durumlarda teselli etmek gibi birşeyler yapılabilinir. Bu konuda çok tecrübeli olmak gerek. Buna ek olarak, erkekler kadın gözyaşlarından korkuyor ve bir kişi neden korkar, genellikle sadece hayattan yok olduğunda, kaçınmaya çalışır.
3. Nabız kaybı olduğunda alışveriş. Eğer alışveriş yapması ve güzel giysiler ihtiyaçtan değil düşük nabzını düzeltmek için alış veriş gerektiği bilinir. Ve sinirlerin - bir alış veriş sonunda zaten zihinsel rahatlama sağlayacaktır. Oysa rıhtım boyunca yürüyüş yapmak ne güzel bir şeydir. Bu yürüyüş sinirlerin rahatlaması için, gözden kaçırılacak şey değildir. Yani, en büyük hata genç bir adamın dükkanlarda ne var ne yok almak olacaktır.
Sadece TV önünde yalandan bile - Erkekler bu birkaç saat için yapabileceği ne kadar yararlı düşünme varsa - bu dükkanları görmek için bile semiyor.

2. Konuşkanlık. Soru: "Günün nasıldı?" adam onlar olsaydı, "Normal" gibi bir şey ve ilginç durumlarda birkaç söz duymak için bekliyor. Ama şu zaman bir itirafa hazır değil. Onun transferi siz ve çalışma arkadaşlarınız patron için bir fincan kahve yayınladığı quips kulaklarınızı açar ve sadık değil lastik yedek.

1. Cinsel şantaj. Bu kadınların eşleri için geçerli en yaygın ceza birimidir. Bir adam tutulup sizi seviyor ise, "sol" da olası değildir. Ve ulaşılmazlık tarafından işkence olacaktır. Düşünün size en yakın kişi sizi sevdiği için ona acı çektirmek daha doğru kelime ile nasıl anlatılır "öldürmek bile" daha iyi olabilir onun yerine?


Yararlanılan;
Kaynak............: http://lady.pravda.ru/
Makale.............; Natalia
Sinica
Çeviri ve yorum; EvcioğluHaber


EvcioğluHaber-19.08.2011

Hiç yorum yok: