7 Aralık 2010

Imbilding - Bir kadının gizli silahı

Imbilding - Bir kadının gizli silahı


BİR KADINI GÜÇLÜ KILAN SİLAHI: GÜZEL VÜCUT
8872.jpeg

"Kimse gevşek kollar ve bacaklar, vücut şekli bozukluğu ve mide sarkması olanını sevmiyor."

EvcioğluHaber- Kadınların erkek üzerinde güçlü bir etki yaratabilmesi ve kabul edilmesini sağlamak için, vücut, karın, bacak ve vajina kaslarının sarkmaması, sıkı bir vücuta sahip olması gerekir..


06.12.2010



Pravda da yayınlanan bir makalede; Kadın da oluşan vücud sarkmaları Aşkı öldürdüğü için cinsel isteksizlik yarattığı yönündeki açıklama da, kadıların böyle bir durumla karşılaşmamaları için; düzenli olarak jimnastik yapmalı ve koşu bandı üzerinde sıkı bir yürüyüş yapmak gerekmektedir..


Aksi durumda; Vücudu sarkık, baldırları sallanan kadının “Vajina kasları” da gevşek olacaktır.. Böyle bir vücut bulan erkek ise; kadına olan isteği bitecektir.. Bu durum sağlıklı bir cinsel ilişki kurulmasını engelleyeceğinden, kaliteli ve mutlu bir yaşam kurulmasını da etkileyecektir..

Kadınların % 90 ının yaşadığı bu sendromun ve terk edilme korkusuyla başlayan depresif halinin, kadınların ruhsal yapısını bozan bu etkin sorunun ortadan kaldırılması için bir çok bilim adamı tarafından çeşitli çalışmalar yürütülmekte ve farklı öneriler sunulmaktadır..

Amerikalı doktor Arnold Kegel tarafından geliştirilen ve bu egsersizleri –basit ve eğlenceli- hale getirilerek yapmak; aynı anda bir çok sorunun çözümüne ve mucizevi bir sonuç elde edebilmek için önemli olduğu belirtilmektedir.

- Pelvik organlara kan akışını artırmak için;

-Her dokuz kadından biri, ”Pelvik organ sarkmaları” nedeniyle cerrahi müdahaleye maruz kalmaktadır.. Cerrahi müdahale gerektirdiği halde olmayanlar; rahim ve mesane organlarının sarkması sonucu, hem idrar kaçırmaya neden olduğu gibi, hemde sağlıklı bir cinsel ilişki yaşanamaması ve gittikçe mutsuz bir ilişki yaşanmasına neden oluyor…

Pelvik organ sarkmasına en çok neden olan, vajinal doğum sayısının artması, ileri yaş, aşırı kilo, ağır kaldırma gibi bir çok etkenin neden olduğu bilinmektedir…

Bu etkenler ise; Kadın Sağlığı ve cinsel yaşamın sağliklı yaşanması açısından asal öneme sahip olduğu bildirilmektedir..

-Cure Serviksin Erozyon;

-Doğum sonrası kasların güçlendirilmesi için;

-Güzel bir aşk hayatı geliştirip, sürdürebilmek için;

Düzenli olarak yapılan egzersizler ile her daim kasların sıkılaştırılması sağlanabilir..

Basit egzersizler ise; idrara çıkmayı bir eğitim kesiti olarak tavsiye edilmektedir..

Bunu bir egzersiz olarak alın ve vajinal kasların kasılıp, gevşemesinden sonra hangi kaslar olduğunu hatırlamaya çalışın.. Bu esnada, üç dört kez vajinayı sıkarak idrar akışını durdur, yeniden gevşeterek bırak..

Egzersiz yapmak, sizin idrara çıkma ve otomatik olarak anüs ve vajina kaslarında güçlenmeyi sağlayacaktır.. Vajinal kanalın daralması sonrası çok daha etkili olacak ve düzgün, düzenli olarak egzersiz yapıyorsanız; etki bir kaç hafta içinde görülür..

-Size özel durumlar veya yaşam koşullarına bağlı olarak; oturarak veya yatarak, ayakta egsersizler yapabilirsiniz...

-Bu önerilen jimnastik ve egzersizleri yapmanız halinde, partnerinizi size daha yakın kılacak olup; iyi bir cinsel ilişki kurabilir ve yaşam kalitesinin ve yaşam boyu mutluluğunuzun sürmesine katkı sağlamış olursunuz..!


Yararlanılan;
Kaynak............: http://lady.pravda.ru/
Makale.............; Natalia Terekhova

Çeviri ve yorum; EvcioğluHaber


EvcioğluHaber-06.12.2010

Hiç yorum yok: