3 Kasım 2010

'CHP'yi halka açacağız'

'CHP'yi halka açacağız'

'CHP'yi halka açacağız'Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den açıklama
Gürsel Tekin: Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.

CHP'nin örgütleri son derece vefakar. Türk halkının bizden beklentisi ivdedilikle iktidar olmasıdır. Önümüzdeki günlerde topluumn her kesimine CHP'yi ulaştıracağız. Bir parti içi tartışma söz konusu değil. Sanki CHP'de bir iç kavga algısı yaratılmasın. CHP adım adım iktidara yürüyecektir.

CHP, hukukun üstünlüğüne inanan bir partidir. Bu tartışmalar Yargıtay'ın gönderdiği yazı ile ilgilidir. Yargıtay'a başvurulursa da hiçbir şey yaşanmaz. CHP büyük bir partidir. Kurultay delegeleri tarafından herhangi bir talep ulaşmadı.

Hiçbir parti içi tartışma, ideolojik bir tartışma yoktur. Yeni CHP derken, sayın Genelbaşkanımız açık ve net demiştir: CHP'yi halka açacağız.

ESKİ PM ÜYESİ SAVCI SAYAN'DAN AÇIKLAMA

CHP eski PM üyesi Savcı Sayan: Bizim sakalımız yok ki sözümüz geçsin. Gerçi var ama... Dikkat etsinler bunları da götürmesinler. Kara kutu bir çözülse, bugün vefadan, koltuk sevdasından bahsedenlerin gerçek yüzü ortaya çıkacak. Şimdi Kılıçdaroğlu anladı ki PM kuruldu, o dönem korkular yaratıldı. Parti Meclisi'ni kendilerine göre şekillendirdiler. Kılıçdaroğlu bunu yapmasa, Kılıçdaroğlu hiçbir dediği kişiyi geçiremeyecekti.

Vatan

Hiç yorum yok: