2 Aralık 2010

Rusya yeni füze sistemleri geliştiriyor

Rusya yeni füze sistemleri geliştiriyor


EvcioğluHaber- Dünya politikasına yön veren ülkelerin başında gelen Rusya, Yeni nükleer füze sistemleri üzerinde çalıştığı bildirildi..
Rusya da yayınlanan
'politonline.ru' adlı internet sitesindeki 30.11.2010 tarihli bir makalede; Rusya'nın nükleer caydırıcılık sorununun çözümünde güç dengesini korumaya devam edeceği ve yeni füze sistemleri geliştirmek için çalıştıkları belirtilmektedir..

Stratejik Füze Kuvvetleri (RVSN) komutanı olan Sergei Karakayev Korgeneral tarafından dile getirildi.

Gün geçmiyorki, silah üreten ve dünyaya şekil vermeye çalışan ülkelerce; savaşların yaşanması için ve dünya üzerindeki enerji kaynaklarını kendilerinin kontrol edebilmesi için; nükleer silah yapma yarışından geri kalmıyorlar..

Henüz daha Cernobil faciasının kurbanları ve hiroşima topraklarında ot bile bitmemişken yeni bombalar deneniyor..

Makalede;

Karakayev şöyle ifade etti; Gelecekte Stratejik Füze Kuvvetleri hizmete girecek olan Topol-M, "Doğal olarak, Kazakistan gibi yeni teknik çözümler dahil olmak üzere yeni iç roket füze sistemleri geliştirmeye devam edecektir."

O da hayatta kalmanın artan sorunu çözmenin en etkili araçlardan biri mobil füze sistemi (PGRK) kullanımı olduğunu kaydeti.

"En son Rus PGRK bir kıtalararası balistik füze RS ile karmaşık-24 daimi dağıtım ve geniş alanlar üzerinde gizli yayılma yerlerden çıkması istemine yeteneğine sahiptir", - dedi.
Bu durum, PGRK direniş grubu sağladığını ve Rusya'nın nükleer füze alanın öncelik gerçek bir kanıtıdır diye sözlerine ekledi..

Rusya, Hindistan, Pakistan, Kuzey Köre, İran, İsrail;ABD, ve diğer batılı emperyalist ülkeler.. Her gün yeni bir nükleer füze ve kıtalararası bombalar deniyor ve geliştiriyorlar..


Bu yarış dünyamız açısından şunu dayatıyor..

Bir gün dünya ile birlikte kendilerinide karanlıklara gömecekler..
Bir tek bu kaçınılmaz görüküyor..


EvcioğluHaber-
02.12.2010
Kaynak;
http://www.politonline.ru/politika/6191.html

Hiç yorum yok: