15 Ocak 2011

KABLOSUZ İNTERNET ÇOK BÜYÜK TEHLİKE OLUŞTURMAKTADIR..

KABLOSUZ İNTERNET ÇOK BÜYÜK TEHLİKE OLUŞTURMAKTADIR..

EvcioğluHaber- İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden "Independet" gazetesinde yer alan habere göre; "Kablosuz internet kullanımının çok önemli sağlık sorunlarına yol açacağı belirtilmekte ve uyarmaktadır.." Özellikle çocuklarda zeka geriliği ve gelişim bozukluğuna yal açabileceğini belirterek, bu konuda dikkatli olunması gerekmektedir.."

Gazetenin haberine göre; İngiltere'nin en önemli sağlık koruma Watchdog dan alınan bilgiye göre; evlerde, internet cafelerde ve özellikle okullarda montajının ve kullanımının henüz gelişmekte olan Çocuk sağlığını olumsuz ektileyeceğinin belirterek; kablosuz modem kullanımının ( montajının) yapılırken bunlara dikkat edilmesi önemlidir.. denilmektedir..
Okullarda kablosuz iletişim ağları kullanmanın tehlikeleri içinde eğitimin sorunlarına dikkati çeken gazete; Kablosuz montajların yapılmaması için baskıların sürdüğünü belirti..

Wi-Fi olarak bilinen - - ve radyasyon yayan ülke genelinde sınıflarda yüklenmekte olan Sir William Stewart, Sağlık Koruma Ajansı başkanı, öğrenciler, kablosuz ağlarıın kötü etkilerinden ne kadar etkilenip etkilenmediğinin izlenmesi gerekir ..

Bazı bilim adamları kansere neden olabileceğinden korkuyorlar.. Wi-Fi'nin kanser baskısı ve erken yaşlılık etkilerinin araştırılması için muayene ve kontrollerinin düzenli olarak yapılmasını istedi..

Wi-Fi - bilgisayarları telefon hatlarına bağlanması gerekmez anlamına gelen bir "sihirli" bir sistem olarak Eğitim ve Beceriler Bakanlığı tarafından açıklanan - hızla tahminler, ilköğretim okullarının yarısından fazlasında - orta dereceli okulların çoğunda - Wi-Fi montajı olduğu dikkate alındığında bu radyasyon yüklü alan önemli sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğumuzun bir göstergeisdir..

Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuk neslinin sağlıklı gelişebilmesi, neslin korunabilmesi için eğitim ve sağlık alanlarının korunması gerekmekte olduğu açıktır..

Bu tür elektronik aygıtların çalıştığı alanlarda (Cep telefonu, kablosuz internet , tv vericileri, vd,) bulunduğu gökyüzü radyoaktif dalgalarla dolu olduğundan çok tehlikeli durumla karşı karşıyayız demektir..

En azından bizim engelleyebileceğimiz şeylerin olduğunu unutmayalım..


EOH -15.01.2011- Cumartesi

Hiç yorum yok: