14 Ocak 2011

"KADIN, GÜL VE ŞİDDET" BİRLİKTE NASIL YER ALIR

"KADIN, GÜL VE ŞİDDET" BİRLİKTE NASIL YER ALIR

EvcioğluHaber- KarakalemDeniz'den yine çok ilginç ve oldukça da anlamlı bir kompozisyon daha.. "Kadın,Gül ve Şiddet "i, tam da toplumda artan şiddet ortamında,insanlığın kanayan yarası olan ve önüne geçilemeyen kadın cinayetlerinin yaşandığı bir dönemde çizilmiş çok anlamlı bir karakalem çalışmasıdır..
Bu yetenekli kardeşimize, toplumsal konularda gösterdiği duyarlılıklarından dolayı teşekür ediyoruz..












Toplumsal ilişkilerin normalleşmesi için, insanın insana yaptığı zulmün teşhir edilmesi için, Çevre ve doğa katliamlarının kitlelere en iyi anlatılabileceği konuların zaman zaman birlikte yayınlanacaktır.. Yapılan bu çalışmalar hakkında görüşlerinizi "yorum" bölümünden katılarak belirtebilirsiniz..

İnsani duyarlılıkların artmasına yararlı olacağı düşüncesiyle yapılan bu "KarakalemDeniz" adlı çalışmaları, buradan sizlerle paylaşmaya devam edceğiz..
Bilginize..



EvcioğluHaber-14.01.2011- Cuma

1 yorum:

Gültekin dedi ki...

KarakalemDeniz, Şiddeti bu kadar açık anlamlı tarif edebildiğin için kalemine yüreğine sağlık diyorum. Toplumsal bellek zayıfladıkça şiddette artıyor.İnsanın yüzü gülmez ise,mutlu olamaz, mutlu olmayan bireylerden oluşan toplumdan ne beklersin. gücü gücü yetene, en alttan başlar şiddet. Kadın Gül ve Şiddet nasıl bir kompozisyondur acaba?

Teşekürler
Karakalem Deniz