18 Haziran 2011

Çılgın spiker sahibinin sesiymiş


Çılgın spiker sahibinin sesiymiş


TGRT Haber'deki Ekonomi Kulisi adlı programın sunucusunun canlı yayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıdığını ima ederek, buradan aldığı güçle hapse attırmakla tehdit ettiği kişinin kim olduğuna ilişkin iddialar ortaya atıldı. Buna göre, spiker Ziya Osman Açıkel'in hapse attırmakla tehdit ettiği kişi Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz.
Bunun nedeni ise Akyüz'ün İhlas Grubu'nun yeniden banka kurarak sektöre geri dönme isteğiyle ilgili olarak, "Eski bir oyuncunun piyasaya tekrar girmesinin olumlu katkısı olmaz" yorumunu yapması olarak gösteriliyor.

İhlas Grubu bünyesindeki TGRT haber kanalındaki Ekonomi Kulisi programının spikeri Açıkel, Başbakan Erdoğan'a yakın olduğunu ima ederek canlı yayında tehditler savurmuştu. İsim vermeden tehdit eden Açıkel'in "Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim" sözlerinin, Osman Akyüz'e ithafen olduğu belirtiliyor.
Açıkel ayrıca şunları söylemişti:
"Bir kurum hakkında sağda -solda negatif, kötü niyetli yaklaşımlar sergileyen bir bey var. Biz ne beyler, bayanlar gördükkk!! Ağzının ayarını çok bozuyormuşsun sağda solda. Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim. Hele şu Bakanlar Kurulu kurulsun. Bir gideyim Başbakan'a 'hayırlı olsun' diyeyim. Ondan sonra aleyhte konuşmak neymiş bu beyefendi ile hesaplaşacağız. Hiç merakı olmasın. Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neler… Ne operasyonlar göreceğiz. Demirparmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben burdan söyleyeyim. Arkadaşın da zaten 2 çocuğu var babalarından uzun süre uzakta kalmasalar iyi olur. "

PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI

Programda yaşananların ardından TGRT Haber, Ziya Osman Açıkel'in programını yayından kaldırdı.


BirGün.net

EvcioğluHaber-

Hiç yorum yok: