8 Aralık 2010

BANDİSTA; BENİM ANNEM CUMARTESİ MÜZİK VİDEO İZLE / PAYLAŞ


BANDİSTA; BENİM ANNEM CUMARTESİ
MÜZİK VİDEO İZLE / PAYLAŞ


Bandista: Koca bir bandoda bir ses!


“De ta fabula narratur”

EvcioğluHaber- İlk albümlerinin ismi ve aynı zamanda da çıkış sloganları Karl Marks’ın kült eseri Kapital’de kullandığı Latince veciz bir deyimdir: ‘De ta fabulla narratur!’ (anlatılan senin hikayendir.) “ diyen Bandista protes müzik grubu: farklı müzik tarzları ve muhalif duruşlarıyla, toplumsal örgütlülüğün emekten yana örgütlenmesi gerekliliğini, birlikte üretmekten ve beraber paylaşmaktan geçtiğine inanan bu grubu, sizlerin de beğeniyle dinleyeceğinizi ve anladıkça da daha çok alışacağınız bir müzik yaptıklarını ve sizden biri olduğunu, videoyu izledikçe daha seveceksiniz.. ..



Protes Müzikte farklı yorum ve ritim
..

Grup; yaptığımız müziğin tüm dünya insanları tarafından ücretsiz olarak çoğaltılıp paylaşabilirler.. diyor.. ve Ürettiğimiz ürünün copy-right’ı ne olacak sorusuna, telifleri vs hikayesine doğrudan bir yanıttır yaptığımız.

Bizim ‘copy-right’ ile hiçbir işimiz yok biz doğrudan ‘copy-left’’iz.[Copy-right: üretilen ürünün telif hakları kapsamında, sahiplik ve mülkiyet ilişkileri gözeterek piyasaya sunulması. Copy-left: telif hakları gözetmeden, sahiplik ve mülkiyet ilişkilerini reddederek üretilen ürünün özgürce paylaşılması, dağıtılması.] Ürünlerimizin daha fazla çoğaltılmasını, daha fazla dağıtılmasını istiyoruz.

-BANDİSTA; PAŞANIN BAŞUCU ŞARKILARI MÜZİK VİDEO İZLE / PAYLAŞ


EvcioğluHaber-08.12.2010

Hiç yorum yok: