23 Mayıs 2013

SGK Haftası: Mamak SGM bir dizi ziyaretler de bulundu




   SGK Haftası: Mamak SGM bir dizi ziyaretler de bulundu....!  



HaberEvci-   Sosoyal Güvenlik haftası nedeniyle; Mamak Sosyal Güvenlik Merkezi Merkez müdürü sn; Berrin Nihal TECİMER başkanlığında bir komisyon oluşturarak bir hafta süren bir çalışma gerçekleştirmiştir.

Bu çalışma haftası nedeniyle; İlk başta yerel mülkü amirler olmak üzere İlçede bulunan; Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Dernekler, Esnaf Odaları, Polis Radyosu canlı proğram ve Bankalar ziyaret edilmiştir.


SGK Haftasının ilk ziyareti; Mamak Kaymakamı Sn: Ertuğrul KILIÇ'a gerçekleştirildi. Mamak SGM Müdüresi B.N.TECİMER plaket verirken Kaymakamın makamında çekilen fotoğraf.
 

İkinci ziyaret ise; Mamak Belediye Başkanı Sn: Mesut AKGÜL'ün makamın da ziyaret edilerek gerçekleştirildi. Burada da sıcak bir karşılamamın sonunda Belediye Başkanına da yine bir plaket verilerek onura edildiği fotoğraf görülmektedir.


Müteahhitler derneği ziyaretinden, dernek üyelerinin SGK yetkililerine sorulan soruların yanıtlandığı ve oldukça verilen bilgilerden memnun kalınarak uğurlanan toplantıdan bir fotoğraf. 


Polis Radyosu ziyareti ve Radyo dan yapılan SGK haftası nedeniyle canlı yayın dan sonra Polis radyosu çalışanları ve SGK çalışma komisyon üyelerinin  yer aldığı fotoğraf görülmektedir. 
Fotoğrafta; Sn: B.Nihal TECİMER, kEVSER coşar, Haydar ATA, Özlem ve  Spiker Fatma YILDIZ, Spiker Selma hanım ve diğer arkadaşları yer almışlardır.

Ziyaretler kapsamında; Sosyal Güvencenin önemi anlatılmış ve neden SGK'lı olmamız gerektiği ve sigortasız çalışma ve çalıştırma diyerek; herkesin sosyal güvenlik kapsamında olmasının mutlak şart olduğunu belirtilmiştir.

Komisyonda bulunan; Merkez Müdür Yrd. Vekili Kevser COŞAR, Şube Müdürü Yusuf ŞAHİN, Kısa Vadeli İşlemler Yetkilisi Haydar ATA bulunmuşlardır.
Aynı zamanda fotoğraf çekimlerini de profosyönel (hobi) olarak fotoğraf çekimleri yapan Haydar ATA üstlenmiştir.
       



EvcioğluHaber     - 23.05.2013

Hiç yorum yok: