15 Mayıs 2010

EDP örgütleri açılıyor...

EDP örgütleri açılıyor...


Solda büyük buluşmayı gerçekleştiren EDP, il ve ilçe örgütlerini birbirinin ardına açıyor. Geniş katılımla gerçekleşen açılışlar, kitlesel etkinliklerle birleştiriliyor. Bazı açılışlara Genel Başkan Ziya Halis de katılıyor. Bugün ve hafta sonu Giresun'da dayanışma gecesi, İzmir ve Beykoz'da açılış, İzmir'de basınla buluşma var.
14 Mayıs 2010 Cuma
EDP örgütleri açılıyor...
Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP) İzmir İl Merkezi'nin bugün yapılacak açılış törenine Genel Başkan Ziya Halis de katılacak.

EDP İzmir İl Başkanı Av. Arif Ali Cangı, açılış için yaptığı davette şöyle dedi:

'Barışçı, özgürlükçü, eşitlikçi ve demokratik bir yaşamı yaratma yolunda yürüyüşüne başlayan EDP İzmir İl Merkezi'nin açılışında aramızda olmanız bizi onurlandıracaktır'

Tarih : 14 Mayıs Cuma, Saat : 18.30 - 20.30
Adres: 1337 Sokak As Han No:16 Kat:1/103- Çankaya - Konak/İZMİR (Batı Dersanesi karşısı, EMO İzmir Şubesinin bulunduğu işhanı 1. kat)
Tel : 0232 - 446 46 56 e-mail: edpizmir@gmail.com

CANGI: 'ALSANCAK TALAN EDİLEMEZ'

İl Merkezinin açılışını duyururken bir basın açıklaması da yayınlayan EDP İzmir İl Başkanı Av. Arif Ali Cangı, Alsancak Limanı’nın, çevresi düzenlenmiş, raylı sisteme ağırlık verilen, kent halkı ile bütünleşmiş bir liman olmasının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Düzenleme adına yıllardır yapılan yanlışları eleştiren ve ortaya çıkan uyumsuzluğa dikkat çeken Cangı şöyle dedi:

'Viyadüklerin limana indirilmesi kaçınılmaz olarak görünmektedir, ancak Liman ile Kordon bütünlüğünü bozan liman sahasından sonraki viyadük ayakları bir an önce sökülmeli, limana yapılması zorunlu olan kamu yatırımları artırılarak, yeni ekipman alımı ve personel istihdamına gidilerek liman işlevli hale getirilmeli, kamuya ait varlıkların talanı niteliğindeki özelleştirme ısrarından vazgeçilmelidir'...

BASINLA KAHVALTI

EDP Genel Başkanı Ziya Halis, 15.Mayıs Cumartesi günü İzmir Basını temsilcileri ile kahvaltıda buluşacak. 09.30-11.30 saatleri arasında yapılacak toplantı, ZMO Eğitim Tesisindeki Ekin Restoran'da gerçekleşecek.

GİRESUN'DA DAYANIŞMA GECESİ

Bu akşam Giresun'da EDP'nin dayanışma yemeği yapılacak. Geniş bir katılımın beklendiği etkinliğe EDP Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç da katılacak

BEYKOZ'DA AÇILIŞ...


İstanbul'un emekçi semtlerinden Beykoz'da örgütlenmesini tamamlayan EDP, 16 Mayıs Pazar günü Beykoz ilçe örgütümüzün açılışını gerçekleştiriyor. İl, ilçe ve genel merkez yöneticileri ile EDP gönüllülerinin buluşacağı kahvaltı etkinliğinin ardından yapılacak açılış töreni, Saat: 12.30'da başlayacak.

EDP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu

Birgül Hakan'ın başkanlığında oluşan EDP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu şöyle: Elif Kandemir (İlçe Sekreteri), Kemal Ofluoğlu (İlçe Saymanı), Saniye Korkmaz, Gülizar Halis, Atilla Şayır, Cüneyt Akalın, Mustafa Kandemir, Serhad Kara, Uğur Tecimen ve Timuçin Kuru...

'HERKESE EŞİTLİK, HER YERDE DEMOKRASİ'

EDP Beykoz İlçe Başkanı Birgül Hakan, Beykozluları açılışa davet için yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Herkese eşitlik, her yerde demokrasi isteyenler olarak EDP'de buluştuk. Adaletsizlik karşısında adalet, eşitsizlik karşısında eşitlik için yola çıktık. Yoksulluğu yok etmek, kardeşliğimizi büyütmek için geliyoruz. Özgür, adil, müreffeh bir ülke yaratacağımıza yürekten inanıyoruz...

Bütün Türkiye'de olduğu gibi, İstanbul'da ve Beykoz'da yoksulların, çalışanların, işsizlerin, doğanın, kadınların, erkeklerin, çocukların, engellilerin, ötekilerin, mağdurların, kimsesizlerin sesi olmaya kararlıyız. Bu amaçla başlattığımız büyük buluşmada, eşitlik ve demokrasiye gönül verenler ve dostlarımızla 16 Mayıs Pazar günü Beykoz ilçe örgütümüzün açılışını gerçekleştiriyoruz.

Bütün EDP ilçe örgütlerimizi, üyelerimizi, parti dostlarımızı coşkumuzu paylaşmaya, umudumuzu büyütmeye, gücümüze güç katmaya davet ediyoruz."

Program:
Tarih: 16 Mayıs Pazar
Saat: 10.00- 12.00 Kahvaltı (Paşabahçe İskele Meydanı Tekel Fabrikası Yanı)
12.30 Beykoz İlçe Örgütü açılışı ( Beyaz Erguvan Caddesi Aksun İşhanı)
İrtibat: Birgül Hakan: 0507 349 7968

Fotoğraflar: Cankut Özkazanç
İstanbul Sultangazi ilçesi 9 Mayıs'ta Ziya Halis'in de katıldığı coşkulu bir şenlikle açıldı.






Muhabir:Turnusol Haber

Hiç yorum yok: