19 Ağustos 2010

TATİL BİTTİ..!


TATİL BİTTİ..!
EvcioğluHaber- Heryer haber, heryerde haber var.. Birbirinden ilginç ve birbirinden önemli konular içeren haberle döndük..

19.08.2010


Fotoğraf: Evcioğlu

Merhaba, değerli sitemiz ziyaretçileri..
Uzun bir yıl yoğun çalışma temposunun ardından kendimize; Türkiye yoğun siyasal ve toplumsal gündeminden; Onbeş gün de olsa uzaklaşıp,
bir tatil hediye ederek, o yoğun geçen yılın yorgunluğunu üzerimizden atmayı planladık..
Evet, yararlı da oldu...!
Hem hayatımızı kazanmak üzere yapılan çalışma ve hemde sizlere gerçek, doğru/ciddi güvenilir ve arşiv niteliğinde, yıllar geçsede güncelliğini yitirmeyecek haberler oluşturmaya gayret gösteriyoruz.. Bu durumda bizlerin daha az uyku uyuyup, daha çok çalışmamızı getirmektedir.. Çok yoruluyoruz, ama; böyle bir işi yapıyor olmak bizi mutluda ediyor.. Bilgiyi çoğaltıp paylaşmak, yeni bilgileri ortaya çıkartıp sizlere ulaştırmak ayrı bir haz ve mutluluk vermektedir.. Bu işi severek ve inançla yapıyonuz..
Ülkemiz, öyle bir akdeniz ülkesi ki; neresine girerseniz gidin birbirinden çok ilginç konularda haber bulabilirsiniz... Yeterki, siz biraz duyarlı olup; çevrenizle ilgilenin...!
İnsanın içine işlemiş bir konu
İlgisiz kalamıyorsunuz..
Tatil yapıyor ve dinleniyor olsa bile; baktığınız bir objenin hem fotoğraf değerinin ve hemde haber değerinin olduğunu görüyorsunuz..
ilgi gösterip fotoğraf ve konularını notuma aldığım..
Mesela; birkaç ayrıntı..
1-Üç yıldır atanmayı bekleyen bir kafede yaklaşık 16-17 saat çalışıp; eşini dahi göremeyen 25 yaşındaki ingilizce öğretmeninin gerçek öyküsü..
2-En önemli turizim bölgesi olması sebebiyle gerekli çalışmaların yapılması bir yana; Davutlar ilçesinin tuvalet sularını, (insanların denize girdiği yerden) Denize hemde gündüz gözüne akıtılıyor olması..
3-SGK kampının, kamp olmaktan daha çok huzur evi niteliğinde olması...
4- Kuşadası limanının İsrail'lilere satılmış olması...
5- Meryem Ana, Efes harabeleri ve Zeus Mağrası ile ilgili çok özel fotoğraf ve haberlerini burada bulacaksınız..

Hoşca ve sevgiyle kalın

Fotoğraf:Evcioğlu

Hiç yorum yok: