27 Eylül 2010

RÜZGAR İLE SU KUYUSUNDAN SU ÇEKİLİRMİ?


RÜZGAR İLE SU KUYUSUNDAN SU ÇEKİLİRMİ?


"Rüzgar Eserken, Neden Mazota para harcıyorsunuz.? "

EvcioğluHaber- Çiftçileri, teknik tarım ve hayvancılık yapabilme konusunda bilgilendiren bir televizyon var.. "Toprak TV." Köylünün bilinçlendirilmesine yönelik, bol ve kaliteli üretim yapılabilmesi için yapmış olduğu yayınlarla; yaptığı katkı tartışmasız büyük öneme sahip ve tektir...


"GenbaWindy" rüzgar enerjisi ile çalışır, akaryakıt ve elektrik harcaması yoktur.


Toprak TV'yi zaman, zaman akşamları izliyorum..

Yok olmaya başlamış köylülüğün ve çiftçiler bile çiftçilikten umudunu kesmiş durumda iken; imdatlarına TOPRAK TV'nin yetiştiğine inanıyorum..

Buğdaydan Üzüme, elmadan kiraza, hayvancılıktan meyve aşılamaya kadar her türlü bilimsel teknik bilgi sağlanıyor ve yararlanılacak yerlerde gösteriliyor.. Toprak Tv. proğramcıları emeğinize ve yüreğinize sağlık..


Toprak TV. den öğrendiğim ve beni oldukça heyecanlandıran önemli bir teknoliji harikası "GENBA WINDY" mekanik rüzgar değirmeni sistemi..

Bununla Ne yapılıyor.
Bağınız, bahçeniz ve tarlanızın yanına su çıkarmak için vurduğunuz kuyunuzdan; kurulum maliyetinin dışında ayrıca başka bir ek harcama gerektirmeyen, çiftçi dostu bir teknoloji harikası..

Çalışma Sistemi

"Rüzgar enerjisi ile dönen pervane sistemi dönel hareketi yukarı aşağı harekete çeviren bir krank sistemine bağlıdır ve böylece rüzgar pervaneyi çevirdikçe hareket bir mil ile pompaya iletilmekte ve bu sayede suyun içinde bulunan piston pompa su çekmektedir.
"



Bu teknolojiyi üretenlerin bir de sloganı var..
"Rüzgar Eserken, Neden Mazota para harcıyorsunuz.? "



Rüzgar ile Kuyudan SU çekme teknolojisini Ülkemize getirip, üretimini ve ilgili yerlerde montajını da yapan Firma şöyle bir açıklama yapıyor....

"MANES 14 yıllık Mühendislik ve Konstrüksiyon Firmasıdır.

Şirketimiz endüstriyel sistemlerin gereksinim analizlerinden alternatif çözüm projelerinin üretilmesine, çözüme uygun konsept çalışmalardan çelik konstrüksiyon yapıların projelendirme, imalat ve montajına kadar tüm inşaat ve makine mühendisliği hizmetlerini yerine getirebilmektedir." denilmektedir..

İşte sizlere, moderin yel değirmenlerinin bir kaç örneği.


Çiftçilerin bu hizmetten yararlanmak istemesi durumunda, Manes firmasına buradan ulaşabilirler..
Bu bir reklam değildir.. Böyle bir hizmetin varlığından sizlerin haberdar edilmesini, duyduğum heyecana bağışlayın lütfen...
Güzel günlerde görüşmek dileği ile...

http://www.genbawindy.com/Home/Index2


EvcioğluHaber- 27.09.2010-Pazartesi

Hiç yorum yok: