12 Haziran 2011

Seçim Bitti; Milletvekiliğini kayıp eden Eski Vekiller, daha ne kayıp edecek.?

Seçim Bitti; Milletvekiliğini kayıp eden Eski Vekiller, daha ne kayıp edecek.?

EvcioğluHaber- Değerli okuyucular.! 2011 Milletvekilliği Genel seçimi şu saatlerde bitti. Sonuçlar henüz belli olmasada, önemli bir konu net artık..! İşledikleri şuçlar gereği haklarında onlarca dosya hazırlanan ve Yargıda bekleyen, Milletvekili dokunulmazlıkları olduğu için rafta bekleyen dosyalar işleme girecektir..

Evet! Sizde taktir edersinizki; en çokta kayıp etmeye bu Eski Vekiller üzülüyor olması gerekir.. Çünkü; dokunuzmazlık zırhıyla kendilerini koruma altına alanlar en çok yargıdan kaçmak için kullanıyorlar..
Bunların önümüzdeki günlerde, daha önce de aglayanlarını gördüğümüz gibi; yenilerinin kayıp ettikleri vekillik dokunulmazlık zırhının ne büyük bir korumasının altında dokunulmaz olmanın keyfiyle halkın yaşamını anlama fırsatı olacaktır..
Halkla vekil arasındaki tek fark; "birinin dokunuzmazlığı var, halkın yok.. Birinin maaşı on bin lira, halk konumunda olan ise; maaş asgari ücrettir.."
Başka bir şey yok..
Halk açısından yanı ise; halkın rüşvetten veya yolsuzluk, resmi evrakta tahrafat gibi bir suçu yok..
Allah yardımcısı olsun; bu eski vekillerin, halka karşı işledikleri suçların sorgulanması açısından.. Devlete karşı işledikleri içinse; ceza almış bir vekil, şimdiye kadar sadece İsmail özdağlardır.. Bilmem yanılıyorummu?..



EvcioğluHaber-12.06.2011-Pazar

Hiç yorum yok: