14 Mart 2009

Aktaş Köyü Derneği Genel Kurul Toplantı Videosu

AKTAŞ KÖYÜ DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI
15.03.2009
Köyümüzün, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, 2009 yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 08.03.2009 tarihinde, derneğimize ait ve bu yıl hizmete giren yeni dairesinde yapılmıştır.

Konuştuğumuz bir çok büyüğümüz tarafından da belirtildiği gibi, bu yıl yapılan Genel Kurul Toplantısı daha önceki yıllara oranla daha coşkulu ve hemde daha verimli geştiği konusunda hem fikirdirler..

Derneğimizin bu günden sonra önünün daha açık ve çalışmalarına daha bir güvenle devam edeceğini, birden çok genç dostumuzunda yapılacak bir den çok çalışmaya katkıda bulunacağı ve üzerlerine ne gibi bir görev düşerse bundan kaçmayacaklarını belirtiler. Kendilerinin ne tür bir katkı sunabilecekleri konusunda bilgi istediler.. Orada bulunan bazı genç dostlarımız, birlikte çalışma ve köylümüz gençleri bir araya getirerek çalışmayı ortaklaştıracakları konusunda sözü verdiler..
Bende buradan, Derneğimizin hizmet üreten bir dernek ve bütün dost ve hemşerilerimizi kucaklayabilen bir çalışma yürütülmesi konusunda üzerime ne düşerse onu yerine getirmeye azami gayreti göstereceğimi bilgilerinize sunmak istiyorum.. İnanıyorumki; köylülerimizinde bu konu hakkında farklı düşünceleri ve olumlu katkılarda bulunacaklardır..

Aşağıdaki, Genel Kurul Toplantısının kamera kaydına ait video görüntü çalışmalarını siz doslara ulaştırarak, sizlerinde o görüntüleri izleyerek soyut bilgilerden kurtulup; somut bilgiler ışığında nasıl bir katkıda bulunacağınıza ve derneğinize karşı yeni bir güven duygusunun gelişmesine yardımcı olacağına inanarak ulaştırmaya çalıştık.. İnanıyoruzki; Siz dostlara yararlı olacaktır...
GÜZEL GÜNLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

Dostca ve Sevğiyle kalın.
Haydar ATA

Aktaş Köyü Derneği Genel Kurul Videosu-1


Aktaş Köyü Derneği Genel Kurul Videosu-2

Hiç yorum yok: