27 Aralık 2010

EN İYİ BLOG / WEB SİTESİ VE SİTE ŞABLONU

EN İYİ BLOG- WEB SİTESİ VE SİTE ŞABLONU

EvcioğluHaber- Siz değerli internet kullanıcıları; sadece bir internet kullanıcısı olmaktan başka gayeniz yokmu?
Muhtemelen, var dediniz...
Ama. nasıl yapacağınız konusunda biraz çekinceniz var..!

Olsun..
Aslında, çekinceli davranmanız kadar normal bir şey yok..

Çünkü; her bilinmeyen gibi, web sitesi çalışması da bilinmediğin de; hele bir de "Web Tasarımı" eğitimi alınmamışsa, bu işe başlamak oldukça zor olacak..!

İnternette şöyle bir gezinti yaptığınız da göreceksiniz..!
Web sitesi kurmak ve yönetmek isteyenlerin; "kişisel blog kurmaktan tutunda, ciddi geniş kapsamlı haber siteleri kurmak istiyorum, bana cevap veren yokmu?
" diye soru sorduklarını göreceksiniz..

Korkmayın..!
Eger isterseniz ? Sizinde güzel bir "kişisel blog" yada "haber blog'u" web siteniz olabilir.. Ama; birinci ve en önemli koşul; çok emek harcamanız, çok çalışmanız gerektiğidir..

Kendinize güveniyorsanız sizinde güzel bir siteniz olabilir..Ve kişisel gelişiminize yardımcı olacağı kesindir..

Hatta; bu konuda çocuklarınızı cesaretlendirip; bir kişisel blog çalışması yapmaya başlatırsanız; hem çocuk kendini geliştirme fırsatı bulur ve hemde oyun bağımlısı olmaktan kurtulur..

İnternette boş ve amaçsız, serseri mayın gibi nereye uğrayacağı belli olmayan yerleri gezmekten kurtulur..

Şu an, incelediğiniz, (EvcioğluHaber) "blog, Arşiv Haber sitesi" olarak tasarlanmış olup; işte yukarıda belirtilen şartlarda oluşturulmuş, emek yoğun yapılan ve yayınlanan haber sitesidir..
Başka internet siteleriyle karşılaştırıldığı taktirde görüleceği gibi; hemde "blog site" olarak çok başarılı bir yayın olduğu hemen anlaşılacaktır..

İşte size en güzel blog site şablon görünümü..

Çünkü; "blog şablonları" yeniden ve özellikle diğer "net ve gov" web site şablonlarında yapılan değişikler gibi değiştirmelere sınırlı müdahale imkanı tanıyor..
Ancak; her ne olursa olsun.. EĞER SİZ İSTERSENİZ, yapamayacağınız bir şey yoktur..

Yandaki resim görselindende anlaşılacağı gibi; çok nadir şablonlardan.. Çünkü; kullanım alanları dört parçaya bölünmüş ve her yanı kullanıma geçirilmiytir.. Atıl alan bırakılmamıştır..

İsterseniz google'den araştırarak fikir edine bilirsiniz.. Bu çalışma sizin konuya ilişkin daha bilgilenmenize yararı olacaktır.. Öneriyorum....
Böyle tasarlanmış ve kullanılan alan bakımından oldukça geniş olanak tanıyan "blog tasarımı" bulunmadığı kanısındayım.. Varsa da zaten, iyi bir uğraş sonucunda oluşturulmuştur..
Ama, iyi ki; böyle bir çalışma yapmaya başlamışım.. Bilgisayar çağında yaşıyoruz.. O nedenle bilişim teknolojisini kullanmayı iyi bilmek lazım..

Bilginizi, toplumsal ve kültürel olaylarla ilgili, veya kendi hobiniz neyi gerektiriyorsa onunla ilgili, zevkli bir çalışma yapmanıza olanak verecek ve kendinizi tüm dünyaya tanıtma olanağıda sağlayacaktır..

Başarılar dileği ile..


EvcioğluHaber-27.12.2010

1 yorum:

lütfiye dedi ki...

teşekürler, blog yöneticisi arkadaş. emeğine sağlık. gerçekten nadir blog şablonlarından. gazete sayfası gibi olmuş.

bende deneyeceğim blogumda.
Lütfiye