4 Kasım 2009

İstanbul'da +18 bir restoran !

İstanbul'da +18 bir restoran !


EvcioğluHaber- Değerli ziyaretçiler; Bu haberi okuduğunuzda haklı olarak, böyle bir haberin bu sitenin yayın politikasına uymadığı yönünde düşünceleriniz oluşacaktır..
Böylesine,toplumsal yaşam alanlarında yaşanan büyük çelişkileri ve uçurumları içinde barındıran bir yerde ahlaken ve etik olarak duyarlılık gösteren ender sitelerden bir internet sitesiyiz.. Bu haber,sitemize konulan konusunda tek haber olup; aynı dünyada yaşarken ekmek alamayan, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamayadığı için ölmeyi seçen, öbür tarafta da böyle zevki sefa yaşayanların arasındaki çelişki görülebilsin diyedir..
Kapitalizmin yaşadığı krizin faturası emekçilere çıkarılırken; işten atıldılar aç ve sefil bırakıldılar.. Bir taraftan kriz var diyenlerin yaşadığı dünyanın görülmesi açısından; gerçten kıriz nerede var? Yada varmı? Aslında; bu kriz denen şey dünyayı yeniden kapitalist/ emperyalist çıkarlara uygun bir yapılandırma projesidir.. Emekçilerin yoksullaştırılması ve bankaların, fabrikaların ve çok uluslu şirketlerin yağ bağlaması içindir..

BU ÇELİŞKİNİN FARKINDAMISINIZ.?
Haber yorum : Evcioğlu

Çıplak vücutlarda suşi, Nyotaimori 22

**************////////***************************////////*******************

Çıplak bir kadının vücudunu tabak yapıp yemek yiyebilirsiniz ! Hem de
İstanbul'da...
04 Kasım 2009 / 09:52

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Cebinde 350 dolar olan 18 yaşını tamamlamış olanlar artık "Çıplak kadın vücudu üzerinde" suşisini yiyebilecek.

(...)Yüzyıllardır Japon elitleri tarafından uygulanan, suşilerin çıplak kadın vücudu üzerinde servis edilmesi sanatı 'Nyotaimori' İstanbul'da! Evet, yanlış okumadınız; kelime anlamı 'kadın vücudunda sunum' olan ve tüm dünyada giderek yaygınlaşan bu trend, artık İstanbul'da. Yani siz de artık suşinizi çıplak kadın vücudu üzerinde yiyebileceksiniz! Japon mutfağının Türkiye'deki en iyi temsilcilerinden olan Morigroup; New York, Londra ve Moskova gibi metropollerde gerçekleştirilen Nyotaimori ritüelini İstanbul Türkiye'deki ilginç bir restoranı yazdı.
Özellikle uzak doğuda oldukça sık rastlanan "Erotik restoranlar" artık Türkiye'de
eğlence hayatına taşıyor. Nyotaimori ritüelinin ilki, bu akşam Garden 74'teki Mori'de sadece özel davetlilere yapılacak. Bu akşamki özel davetin ardından, her çarşamba Nyotaimori gecesi olacak. Bu gecelerde içeriye sadece 20'şerli iki gruptan oluşan 40 kişi alınacak. Ancak çıplak kadın vücudundan suşi yeme keyfini, isteyen herkes yaşayamayacak! Öncelikle 18 yaşını doldurmuş olmak şart.

BU İLGİNÇ DENEYİMİ YAŞAMAK 350 DOLAR

Ondan sonra mekan yöneticilerinin güvenini kazanmanız lazım ki rezervasyon yaptırabilesiniz. Tabii bir de bu cazip ritüeli yaşamak için cebinizde 350 dolarınız olması gerekiyor. Çünkü, limitsiz yemek, şampanya, viski ve votka da dahil olan Nyotaimori'nin kişi başı fiyatı 350 dolar!!!


Çıplak vücutlarda suşi, Nyotaimori 1

Çıplak vücutlarda suşi, Nyotaimori 7

Çıplak vücutlarda suşi, Nyotaimori 22

Çıplak vücutlarda suşi, Nyotaimori 20

Kaynak:http://www.haber3.com/istanbulda-18-bir-restoran--521083h.htm


EvcioğluHaber-
Düzenleme; 07.08.2011


EvcioğluHaber- 04.11.2009

2 yorum:

Haydar dedi ki...

Değerli ziyaretçiler; Bu haberi okuduğunuzda haklı olarak, böyle bir haberin bu sitenin yayın politikasına uymadığı yönünde düşünceleriniz oluşacaktır.. Böylesine,toplumsal yaşam alanlarında yaşanan büyük çelişkileri ve uçurumları içinde barındıran bir yerde ahlaken ve etik olarak duyarlılık gösteren ender sitelerden bir internet sitesiyiz.. Bu haber,sitemize konulan konusunda tek haber olup aynı dünyada yaşarken ekmek alamayan, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamayadığı için ölmeyi seçen, öbür tarafta da böyle zevki sefa yaşayanların arasındaki çelişki görülebilsin diyedir.. Kapitalizmin yaşadığı krizin faturası emekçilere çıkarılırken; işten atıldılar aç ve sefil bırakıldılar.. Bir taraftan kriz var diyenlerin yaşadığı dünyanın görülmesi açısından; gerçten kıriz nerede var? Yada varmı? Aslında; bu kriz denen şey dünyayı yeniden kapitalist/ emperyalist çıkarlara uygun bir yapılandırma projesidir.. Emekçilerin yoksullaştırılması ve bankaların, fabrikaların ve çok uluslu şirketlerin yağ bağlaması içindir.. BU ÇELİŞKİNİN FARKINDAMISINIZ.?

Cebrail T dedi ki...

Merhaba değerli insanlar. İşte size bir çelişki daha. Dünyanın bir tarafında açlıktan ölüyor insanlar, bir diğer köşesinde çırılçıplak güzel kadın vücudunun üzerinde fantezi yapılarak eğleniyor insanlar. fiyatlar ise bir gecelik bir kişil fiyata Sömali de açlıktan ölmek üzere olan insanların en az 50 kişiyi hayata dönderir. Ölmekten kurtulur.
hABERDEDE HAKLI OLARAK SORULAN SORUDA "ÇELİŞKİNİN FARKINDAMISINIZ"
Bu duruma isyan etmeyenin insan olma şansı yoktur sanırım.
Allah insan yaratmış ama insana benxemek yetmiyormuş demek..

Selametle
Cebrail T.