21 Temmuz 2010

KAN GRUPLARINA GÖRE KİŞİLİKLER


KAN GRUPLARINA GÖRE KİŞİLİKLER


Japon bilim adamları kişinin karakterinin, kanında saklı olduğunu açıkladılar.

http://www.franchisemore.com/uploads/kisilikler.jpg
  • Giyologlar ile psikologlar, "Kişinin karakteri, sağlığı, hatta seçtiği yada seçeceği eşlerinin nasıl biri olacağı kan grubundan belli oluyor" diyorlar.
  • Japon gençleri evlenmeyi düşündükleri sevgililerini önce laboratuvarlara götürüp kan tahlili yaptırıyor ve kan gruplarına göre özelliklerini öğrendikten sonra nikaha karar veriyorlar..

KAN GRUPLARINA GÖRE KİŞİLİKLER.!


"O" GRUBU: Çok değişken ve şanslıdırlar. Kendilerini kolayca riske atarlar. Ancak; tehlikeyi önceden sezerler. Çabuk önlem alabilirler. Refleksleri kuvvetlidir. İş hayatında başarılıdırlar.

AŞK HAYATI: Kadın olsun, erkek olsun, çekicidirler. Karşı cinsi büyülerler. Ancak, evlilik onlara göre değildir. İyi bir sevgili olurlar. Çok sık sevgili değiştirirler..


"A" GRUBU: Titiz ve çalışkandırlar. İş yapmadan yerinde duramazlar. Daima mücadeleye hazırdırlar. Her türlü yeniliği, tekniği kolayca öğrenirler. Geri planda kalmaya tahammül edemezler.

AŞK HAYATI: Kişilikleri gibi renkli aşk hayatları vardır. Ancak sık sevgili değiştirmekten hoşlanmazlar. Beğendikleri ve kafalarına yatan kişiyle yuva kurmaya yönelirler. İyi bir eş olurlar.


"B" GRUBU : Kavgadan, tartşmadan hoşlanmazlar. Sakin ve düzenlidirler. İdarecilik ve organizasyon yetenekleri çok gelişmiştir. Kendilerinden emindirler. Karar verirken çok düşünürler.

AŞK HAYATI: Gerek sevgililerinde, gerek eşlerinde fazla bir şey aramazlar. Onları olduğu gibi kabul ederler. Düzenli bir aşk hayatları vardır. Hiçbir şeyden şikayet etmeden ilişkilerini sürdürürler.


"AB" GRUBU : Sinirli, hassas ve içe kapanıktırlar. Batıl inaçları vardır. Cin. peri, büyü, fal gibi şeylere inanırlar. Birden parlar, çabuk sakinleşirler. Çevreleriyle iyi geçinirler..

AŞK HAYATI: Aşkta alıngan ve şüphecidirler. Genelde geçinilmesi kolay kişilerdir. Küçük mutluluklar bile onlara yeter. Güzel sözler, pahalı bir hediyeden daha çok onları memnun eder..


EvcioğluHaber 21.07.2010


Hiç yorum yok: