20 Eylül 2010

İşte Tek Vietnam Gerçeği


İşte Tek Vietnam Gerçeği





EvcioğluHaber- Dünyanın tüm halkları..! kendinizi tanıdınız tanıyalı, dünyanızın neresinde bir emperyalist savaş yaşanmadı.? Kendi çıkarları uğruna mazlum ülkeler işgal edildi.. Çocuklar öldürüldü.. Kendi çevrenizde yaşananlara bir bakın.. Kıtalararası bilmem kaç arşındır.. Oralardan gelip; sizin ülkenizde sizin yaşamınıza çeki düzen verenlere bir bakın.. Ne getirdiler..! insanlık adına, söylernmisiniz kendinize dürüst olun.. Ne getirdiler.? İşkenceden, tecavüzden , kan ve göz yaşından katliamdan ve ölümden başka..!

Yıllar önce Vietnam'da yaşanan vahşetin görüntüleri var.. Yorum sizin..!

20.09.2010 Pazartesi

"


















************
EvcioğluHaber

1 yorum:

haldun dedi ki...

Evet!
Dünya tarihine bir bakarsanız, insanın insana ettiği zulüm ve vahşetle doludur.
Bunu yapanlardan daha çok, yapılan vahşete seyir edip,bir şey yapmadığı gibi; güçlülerin yanında yer alıp, hiç bir şekilde; insanlığından da utanmadan, ben tarafsızım diyebilmektedir. Hatta; "Yezid'in pilavı yağlı" mantığı ile güçlünün tarafında yer almaktadır.
Yukarıdaki ilk fotoğrafa bir bakın! İnsan bazen orada olmak istemeyip;ölmeyi çok istese bile, bazen kolay kolay da ölememektedir.. Aklını vicdanını yitirmiş alçakların elin de santim santim ölümü beklemektedir..
Yani; her zaman olduğu gibi güçlüler haklı durumdadır. Irakta, Libyada,Filistinde ve devam eden suriyede olduğu gibi.. Vicdan ve Adalet duygusu yitirilmiş bir dünya toplumunda insanlığına sahip çıkmak çok kolay olmasa gerek..

Umutsuz kalmayın
Haldun