11 Eylül 2010

TÜRKİYENİN YÜZ AKI 'BASKETBOL MİLLİ TAKIMI' TARİHE BİR NOT DÜŞTÜ

TÜRKİYENİN YÜZ AKI 'BASKETBOL MİLLİ TAKIMI'
TARİHE BİR NOT DÜŞTÜ

EvcioğluHaber- "Basketbol Türk Milli Takımı" yarı finale çıkmak üzere, Sırbistan'la yaptığı maçı 83-82 puanla yenerek YARI FİNALE çıkmayı başardı..


Sırbistanla zorlu bir maç çıkaran Basketbol Milli Takımımız ABD ile yapacağı final maçına hakkı ile çıktı.. Gerçi (1) bir puanlık bir farkla aldı ama , sonuç itibarıyla kupaya doğru emin adımlarla yoluna devam ediyor.. Yarın yapılacak Altın Madalya Kupa maçında da rakibi ABD'yi de yenmesi durumunda Altın Madalyayı Türkiye'ye getirmiş olacak.. Milli Takımımızın en önemli avantajlarından biride; arkasında seyirci desteği olmasıydı..

11.09.2010 tarih ve saat; 23: 45 sıraları bu başarıyı elde ettiklerinde ise; yine mahallelerde bildik manzaralar vardı.. Yine magandalar gece, bu başarıyı duyduklarında ardı ardına silah atmaya başladılar.. Gecenin bu saatinde, hasta yatan insanmı var? çocuklar uykudamı? düşünmeden silah atan vatandaşın, sevinmeyi dahi beceremediğini düşünüyoruz.. Nasıl bir anlayışdırki; Sevinincede silah atıyorlar? Üzülüncede silah atıyorlar..?
Bu durum ilk önce, mülki amirlerin daha sonra psikriatrilerin görev alanına girer...!
Ama; bir de şu önemli değilmi sevgili vatandaşlar?
Bir kerede adam gibi sevinemezmiyiz.? Her fotbol baçından sonra insanlar balkona çıkamaz oluyor...! Sevinç gösterilerinin ardından çocuklar balkonda bir kör kurşunla hayata veda ediyor.. Çocuklar ölüyor...?
Neden?
Bu toplum artık daha şehirli, daha kültürlü ve artık, birbirine saygılı olmalıdır...

Her ne olursa olsun..! Bu başarı güzel bir başarıdır.. Böyle kötü örnekler bunu gölgelemeyez...
Milli Takımımıza yarında başarılar diliyoruz... ABD'yide yenmesi için tüm yüreğimizle onları destekliyoruz..
Yolunuz açık olsun...!

EvcioğluHaber
11.09.2010-Cumartesi saat:23:45


*****



EvcioğluHaber
11.09.2010

Hiç yorum yok: