29 Mayıs 2011

"EHEC bakterisi"nden İnsanlar ölüyor ama, Bakterinin kaynağında şaşırtmaca var..!

"EHEC bakterisi"nden İnsanlar ölüyor ama, Bakterinin kaynağında şaşırtmaca var..!

EvcioğluHaber-
Almanya'da "EHEC bakterisi"nin yol açtığı enfeksiyon nedeniyle şu ana kadar 8 kişinin öldüğü belirtiliyor..


Yine hıyar.. Yine salatalık..!


Tartışmalardan öyle anlaşılıyor ki: yine insanların sağlığı üzerinden maniplasyon yapılmakta..
Yine, kapitalist ilaç tekelleri ve toplum mühendisleri iş başında..
Değerli arkadaşlar lütfen hafızalarınızı biraz zorlayın.! Daha öncelerde de "Domuz Gribi" dediler, "Kuş Gribi" dediler, "Kene ısırmasında, kanamalı kango hastalığı" dediler...
Dediler, dediler.....!
Neler oldu?
Bu oyun içinde oyun sonucu biliyormusunuz.?
Dünyanın her yerinde büyük operasyonlar yaptılar..

Kuş gribi dediler, kuşun dışkısına basan ölüyor.. insanlar sandıkı; insanlık top yekün ölecek.. !
Malisef öyle olmadı..
İnsanların yerine, tüm dünya ülkelerinde, köylünün tavukları öldü..
Yani acımadan köy, köy ev, ev görevliler topladıkları tavukları canlı, canlı ya yaktılar veya canlı, canlı bağırta, bağırta derin çukurlara gömdüler..
Sonuç; tavuklar köylünün elinden alındı, endüstüriyel ürün olarak "sağlıklı olduğu tartışmalı" bir şekilde çiftliklere tıkıldı.. Tavuk fiyatları et fiyatına yükseldi..

Domuz Gribi dendi yine douz yiyen halkların domuz üretinleri sekteye uğradı.. Çiftlik hayvanlarının eti pahalılaştı..

Kene Isırması; dediler.. Yine hergün abartılı haberler verilerek, halk üzerinde başardıkları panik havasından yararlanarak; yukarıda sayılan bu hastalıkların aşısını tüm dünyaya soygun düzeyinde fiyatlarla sattılar..

Yoksul ülkelerin bütçelerini tam takır bırakıp, soydular..

Daha sonrada bu hastalıklar, zaman, zaman ortaya çıksada, artık panik geçti ve bu oyundan karlı çıkanlar çıktı.. ve yeni oyunlar kurmak üzere çalışmalara devam ettiler..

Şimdi de, salatalıklardan kaynaklandığı belirtilen;
Almanya'da ağır bağırsak enfeksiyonuna ve ölümlere de neden olabilen EHEC bakterisinden kaynaklanan hastalıklardan ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Son olarak Schleswig-Holstein eyaletinde 38 yaşındaki bir genç kadın ile Hamburg kentinde 87 yaşındaki bir kadının EHEC bakterisinin sebep olduğu HUS sendromundan dolayı hayatını kaybettiği bildirildi.

İshal ve böbrek yetmezliğine neden olan EHEC bakterisi, Almanya’dan sonra İsveç, Danimarka, İngiltere ve Hollanda’da da görüldü.

Hürriyetin verdiği habere göre; EHEC virüsünün kaynağının, İspanya’dan ithal edilen salatalık olduğu belirlenmiş ise de; Salatalıkların üreticisi Pepino Bio Frunet firması ise bu suçlamaları reddederek; "söz konusu salatalıkların nakliyat sırasında devrildiğini ve virüsün bu şekilde bulaşmış olabileceğini" belirttiği bildiriliyor..

Bu durum bizleri bir kez daha önceki yıllarda yaşanan yukarıda saydığımız benzer "salgın biyolojik hastalıkların" üzerinden yapılmak istenen toplumsal bir dizayn olduğu anlaşılmaktadır..
Bu biyolojik savaş tarihler boyu var olmuştur.. Ancak; artık hastalık virüslerini ve salgın mikropları labaratuvarda çoğaltılıp; operasyon neredeyse oraya indiriyorlar..
Bu, EHEC virüsünün kaynağıda umuyoruzki, böyle bir yer olmasın...!!!!
Beliyoruz bakalım ne olacak....!


EvcioğluHaber-29.05.2011-Pazar

Hiç yorum yok: