2 Mayıs 2011

El Kaide Lideri, Usame Bin ladin öldürüldü.

El Kaide Lideri, Usame Bin ladin öldürüldü.

EvcioğluHaber- Amerika'nın heryerde aradığı, dağları ve mağraları kaya diplerini dahi bakıp kontrol ettiği "Bin Ladin"in bu sabah villasında öldürüldüğü bildirildi..

Dünya'nın korkulu rüyası olarak bilinen ve ABD'deki 11 Eylül saldırılarının planlayıcısı ve uygulattırıcısı olarak aranan ve başına önül konulan "Bin Ladin" mağralarda aranırken, en yakınında bulunan adamının verdiği ileri sürülen bilgileri sayesinde yaşadığı bleirtilen villasında öldürülmüş olarak ele geçiriliyor..
Dünya şimdilik bir korkulu rüyasından kurtulmuş sayılıyor.. Amarikada herkes sokağa dökülüp, Bin Ladini,n öldürülmesinden dolayı sevinç gösterileri yaptıkları belirtiliyor..
Lad'inin öldürülmesinden sonra cesedinin denize atıldığı söyleniyor..
Bu olaydan sonra herşey düzelirmi? bu bilinmez ama; yeniden bir Ortadoğu, yeniden bir şekillenme planları yaşanmakta olduğu görülmektedir..

Bin Ladin'in öldürülmesinden sonra, bir çok ülkenin siyasi liderleri açıklamada bulundular.. Bunların arasında Türkiye Cumhurbaşkanı Sn; Abdullah Gül'de vardı.. El Kaide Lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesine ilişkin, "Büyük bir memnuniyetle karşılıyorum" , ''Bu şunu gösteriyor; teröristler ve terör örgütlerinin başlarının sonu, eninde sonunda canlı veya cansız ele geçirilmektir. Dünyanın en tehlikeli ve sofistike başının da bu şekilde ele geçirilmiş olması, herkese ibret vesilesi olmalı. Büyük memnuniyetle karşılıyorum'' diye sözlerini ifade etmiştir..

EvcioğluHaber-02.05.2011-Pazartesi

Hiç yorum yok: