27 Nisan 2008

Şiirle Yaşayanlar


Şiir oluyormu ?
Bunu; sizlerinde katkılarıyla tartışacağız ve birlikte daha güzele daha iyiye ulaşmak çabasıyla şiiri birlikte öreceğiz..!
Bu bölümde, daha önce hiç yayımlanmamış hatta deyim yerinde ise, gün görmemiş sizlerinde yazmış ve bir kenara bıraktığınız eskimiş yapraklarda kalan şiirlerinizi, sitemize gönderin yayınlayalım ve birlikte paylaşalım..
Şiirle Yaşayanlar bölümünde, öncelikle amatör olarak şiir yazanlara, Ayrıca; Tarihimizin önemli şairlerinden de şiirlere yer verilecektir..
Gelin şiiri birlikte yazalım ve okuyalım..
Sevgiler sunuyorum.Dostca kalın, şiirle kalın..
28.04.2008-

Haydar ATA






NOT: "Burada yayımlanan şiirler telif hakları yasası gereği ; korunma altındadır.. Ticari amaçlı izin alınmadan kullanılamaz. Ancak; ticari olmamak kaydı ile, alıntı yapılabilinir. Kaynak göstermek mecburidir. ."


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba;Değerli edebiyat dostları.
Şiir yazmak,aslında insanın kendi kendine konuşması demektir.Hani; zaman zaman aklınızdan bir dörtlük Türkü söylemek geçer ya içinizden, içte öyledir şiir yazmak.İşte odur şiir okumak..Şiir yazmak.Aslında, insanı uygarlaştıran ve insani tüm değerleri geliştip pekiştiren ve hatta insan ayırmakszın tüm insalığı sevmeyi,nerede bir haksızlık yaşanıyorsa orada yüreği yanan insan yapandır,şiir yazmak ve okumak..Dostlar gelin şiir yazıp birlikte Türküler söyleyelim..Ne dersiniz.? Dostca ve şiirle yaşayın;Hani Atol Bahremoğlu'nun da söylediği gibi:"ZULMÜN ÖNÜNDE DİM DİK TUT ONURUNU,SEVGİNİN ÖNÜNDE EĞİL KIZIM" Sevgiyle kalın..
Haydar ATA

Adsız dedi ki...

"Kendimizle Yarışmaktayız Gülüm;
Ya Uzak Yıldızlara Götüreceğiz Hayatı
Yada Dünyamıza İnecek Ölüm."
Rıfat ILGAZ
"Bir garipleşti havalarda"