22 Nisan 2010

TÜBİTAK'TA İŞTEN ATILAN EMEKÇİYE DESTEK BASIN AÇIKLAMASI‏


TÜBİTAK'TA İŞTEN ATILAN EMEKÇİYE DESTEK BASIN AÇIKLAMASI‏









22.04.2010-perşembe

Bu gün, Aynur Çamalan'ın emekçi dostları yanında idi..

Ankara-Tekel direnişine destek için, 4 Şubat’ta yapılan eyleme katıldığı için işten çıkarılan Aynur Çamalan; 08.03.2010 tarihinden itibaren başlayarak oturma eylemi başlatmıştı..

Bu gün; Sürdürülen eylemin 46 günüdür..

Bu günkü basın açıklamasının duydurusunu yapan ve destek eylemine de katılan, Sn: Av. Ali Ersin Gür' den edinilen bilgide;
"Tek başına TUBİTAK önündeki direnişini sürdürmekte olan Sn;
TÜBİTAK çalışanı Aynur Çamalan'a destek için bugün saat 12:30’da basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasına yaklaşık 70 kişi katıldı. Katılarak destek sunan tüm arkadaşlara bu özverilerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz..
Şimdi, 30 Nisan 2010 tarihinde Ankara 13. İş Mahkemesi’nde görülecek olan“ , "iş akdi feshinin iptali davasında” Emekçi arkadaşımızı yalnız bırakmayarak, yanında olduğumuzu bir kez daha göstermemiz gereklidir. Desteğimizi, bu haksız idari işlem ortadan kalkıncıya kadar sürdürmemiz gerekmektedir.. "Haklılık, bilinç ve inatla birleşince mutlaka kazanacaktır." diyen Av. Ali Ersin Gür dostumuza bizde çok teşekür ediyoruz. Emekten ve özgürlükten yana olanların birlikte mücadele etmelerinden başka bir seçeneği olmadına inanıyor, mücadelenizin daim olması dileği ile..

Haber: Evcioğlu

******//////********

1)-TÜBİTAK'TA İŞTEN ATILAN EMEKÇİYE DESTEK BASIN AÇIKLAMASI‏NDAN FOTOĞRAFLAR

2)-TÜBİTAK ÖNÜNDE EYLEM VE BASIN AÇIKLAMASI duyuru


Hiç yorum yok: